We leveren maatwerk oplossingen en werken daarbij volgens moderne webstandaarden, bewezen conventies en de richtlijnen van Drempelsvrij.

Ieder design is afgestemd op de wensen, behoeften en het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgevers. Hierbij letten we op onder andere interactie en usability. We gaan altijd uit van een heldere webstructuur, overzichtelijke layout, schaalbaarheid en een krachtige communicatie.

Concept

Samen met u bepalen we de meest effectieve strategie voor online promotie. Door middel van communicatief webdesign, social media, zoekmarketing en e-mailing weten we uw doelgroep succesvol te bereiken.

Ontwerp

Bij het design van uw website stellen we uw doelgroep centraal. We zorgen voor een uiterst communicatief en helder ontwerp met een hoge gebruiksvriendelijkheid en diverse mogelijkheden voor interactie.

Realisatie

Wij gebruiken de modernste technieken en webstandaarden. Alle programmatuur wordt uitvoerig door ons getest. Zo bent u verzekerd van een consistente werking in alle browsers, systemen en mobiele devices.